Ana Ćavar

Bosna i Hercegovina, direktorica MODAMO.info

Nakon završenog obrazovanja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, Ana Ćavar je dobila posao na odličnoj poziciji u banci.

Kroz tri godine rada u banci paralelno s tim razvijala je MODAMO.info kao portal i  pokrenula Festival dizajna MODAMO.kreARTiva. Konstantan porast čitatelja te sve veći broj komercijalnih partnera na MODAMO.info, uz uspješne rezultate Festivala su je motivisali da napusti administraciju i u potpunosti se posveti radu u kreativnim industrijama, u kojima danas ima desetogodišnje iskustvo.

Danas MODAMO.info ima izniman ugled u kreativnim industrijama BiH i regije, zahvaljujući velikom broju uspješno implementiranih projekata , te činjenici da su mnogim kvalitetnim bh.brandovima otvorili vrata tržišta predstavivši ih na MODAMO.info i kroz Festival MODAMO.kreARTiva. Ana je posebno ponosna na kreativne projekte  koje je MODAMO.tim osmislio i realizirao za klijente kao što su Max Factor, Bingo, Konzum, Levi’s, Adidas, Nike, Meggle i drugi čije su priče na tržištu predstavili kroz lijep, zanimljiv i svjež koncept. Uz to ponosni su na njihov autorski proizvod, CHICovnik.  Šarmantni je to planer za žene koji je osmišljen, dizajniran i proizveden u BiH i koji ženama širom regije pomaže u boljoj organizaciji vremena i pronalasku balansa između privatnih i poslovnih obaveza.