➡️Šta je OWEN SUMMIT 

U partnerstvu sa udruženjima poslovnih žena iz Slovačke, Češke Republike i Mađarske a pod pokroviteljstvom Višegradskog fonda, u okviru Festivala održat će se i OWEN Summit.

Ovo je jedinstvena prilika za povezivanje žena preduzetnica, podsticanje brojnih partnerstava i zajedničkih poduhvata.

➡️Zašto je OWEN SUMMIT koristan 

Potencijal partnerstava sa zemljama V4 je neograničen jer su
imali zajedničko iskustvo u ekonomijama u tranziciji i mogli bi pružiti vrijedan prijenos znanja i know-howa ženama iz regiona, rušeći barijere između tržišta svake zemlje partnera.

WE OWEN

➡️Šta je OWEN SUMMIT ❓U partnerstvu sa udruženjima poslovnih žena iz Slovačke, Češke Republike i Mađarske a pod pokroviteljstvom Višegradskog fonda, u okviru Festivala održat će se i OWEN Summit.Ovo je jedinstvena prilika za povezivanje žena preduzetnica, podsticanje brojnih partnerstava i zajedničkih poduhvata.➡️Zašto je OWEN SUMMIT koristan ❓Potencijal partnerstava sa zemljama V4 je neograničen jer suimali zajedničko iskustvo u ekonomijama u tranziciji i mogli bi pružiti vrijedan prijenos znanja i know-howa ženama iz regiona, rušeći barijere između tržišta svake zemlje partnera.➡️Ko može učestvovati u OWEN SUMMIT-u ❓Registrovani učesnici i učesnice Festivala savremene žene 2019. mogu učestvovati u svim OWEN SUMMIT radionicama, panelima ali i djelovati na polju vlastitog networkinga te sklopiti nova poslovna partnerstva sa učesnicama iz svih gore nabrojanih zemalja.‼️Registrujte se za Festival savremene žene od 11. do 14.04. i budite dio OWEN SUMMIT-a‼️Link za registraciju: https://festival.zenski.ba/registracija/

Gepostet von WE OWEN am Mittwoch, 6. März 2019

➡️Ko može učestvovati u OWEN SUMMIT-u 

Registrovani učesnici i učesnice Festivala savremene žene 2019. mogu učestvovati u svim OWEN SUMMIT radionicama, panelima ali i djelovati na polju vlastitog networkinga te sklopiti nova poslovna partnerstva sa učesnicama iz svih gore nabrojanih zemalja.

‼️Registrujte se za Festival savremene žene od 11. do 14.04. i budite dio OWEN SUMMIT-a‼️
Link za registraciju: https://festival.zenski.ba/registracija/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *